A környezetvédelem nevében…

2022. november 3-4.

Az őszi szünet hiányát környezetvédelmi projekt megvalósításával tettük elviselhetőbbé.

Szerdán a délelőtti tanulás után – mivel lecke nem volt – a falu utcáin, közterein szemétszedési akciót szerveztünk. Minden osztály nagy zsákokkal, gumikesztyűkkel felszerelkezve vágott neki a kijelölt területeknek, és lelkesen gyűjtötte az eldobált szemetet. A komoly munka közben természetesen persze sokat beszélgettünk, viccelődtünk, nevettünk. A legjobban annak örültünk, hogy igazán elhanyagolt területekkel nem találkoztunk! A friss levegő, a sok séta, a munka kellemes fáradtságot eredményezett, igazán jól esett az iskola pályájára visszaérni, és meguzsonnázni!

Csütörtökön – szintén lecke írás helyett – minden osztály azon dolgozott, hogy szemétbe szánt dolgokból valami újat, valami hasznosat készítsen. A jó hangulatú, közös kézműveskedés eredményeiből pénteken reggel az iskola folyosóján kiállítást rendeztünk.

Íme néhány kép, amely megidézi a hasznos és kellemes munka kedves pillanatait:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support